Detyra Ime, nga Jarl Alé de Basseville

ISBN : 978-1-77076-714-0
Format : 186 pages, 5.5 x 8.5 inches
Interior Ink : Black & white
Binding : Perfect-bound Paperback

Disa njerëz besojnë se kalorësia është vetëm një dashuri e së kaluarës, një kujtim i butë për ëndërruesit nostalgjikë, por nuk është kështu. Kalorësia e zemrës dhe e shpirtit ekziston edhe sot. Është një pasuri e trashëguar nga paraardhësit tanë që dinin ta ndërtonin botën në të cilën ne zhvillohemi, por që ne shpesh përpiqemi ta shkatërrojmë për joshjen e thjeshtë të fitimit dhe të fuqisë, ose me egoizëm të pastër individualist. Jarl Alé de Basseville është anëtar i këtyre kalorësve të kohërave moderne, të atyre që ndërgjegjja e të cilëve rritet në nivelin e njerëzve për të zhdukur të vërtetat që do të transformojnë botën aktuale. Ai është personi që denoncon dhe i cili nuk ka frikë nga asgjë: « kjo Europë nxiton në kanalizimet e pakujdesisë dhe të fluturimeve të ndërsjella, duke u krijuar nga institucionet që krijohen nga skemat e vogla zgjedhore ». Pasardhës i fuqishëm i mbretit të Anglisë Uilliam Pushtuesi, i kreut të Normandisë Robert Courteheuse dhe i legjendës Guilhelm de Gellone, Alé de Basseville e përjetëson traditën e shkatërruesit të madh të dragoit, jo vetëm duke denoncuar keqdashjet e qeverive tona, por duke propozuar zgjidhje për problemet që na pushtojnë.

PËR AUTORIN:

I lindur më 8 korrik 1970 në një familje aristokrate të lidhur me industrinë e tregut, ai u trajnua nga një bord jezuitësh nga Franca dhe Helvetia. Princi i kësaj Normandie në Exilei adreson fjalimin e tij për fiset vikinge, Kelte dhe Gotike që kërkojnë një shpjegim më të thellë në traditat, identitetet dhe kulturat e tyre. Kjo qeveri në mërgim kërkon në mënyrën e saj faktin e të qënit qeveri e justifikuar, qëllimi i të cilave është rikuperimi i pushtetit në vendin me të cilin ai i referohet, për t’u kthyer tek populli i tij: kjo është vetëm detyra e tij.

Jarl Alé i Basseville është gjithashtu një artist dhe një fotograf i arrirë. Gjatë karrierës së tij, ai ka qenë pranë artistëve më të njohur si Andy Warhol, Lucchi Renato Chiesa, Jane Fonda, Tom Cruz, Lugina Kilmer, Brad Pitt, Michael Jackson dhe Marilyn Manson. Më 31 korrik 2016, ai krijoi një tërmet të vërtetë politik të famshëm e ndërkombëtar, duke rënë dakord të publikonte fotot që ai kishte marrë nga Melania Trump, lakuriq, në New York Post në një nga gazetat më të fuqishme amerikane konservatore republikane.Njësoj si Kalorësit e Tryezës së Rrumbullakët, Jarl Alé de Basseville ndjek rrugën e tij në këtë tokë të huaj në kerkim të Gralit i cili do ti rikthejë shpresën botës. Nëpërmjet fjalëve të tij, ai vazhdon tu bërtasë atyre që na drejtojnë, me qëllimin e vetëm për të rivendosur ekuilibrin në botën tonë: « udhëheqësi duhet të jetë çimentoja e besimit të bashkatdhetarëve të tij dhe të pranojë këtë detyrë që i është dhënë: komb në rangun që ai meriton « .

PRICE : 14.90 US$